You are here: Home Spanska kurser

Spanska kurser

Plugga spanska i Spanien.

Spanska kurser för alla nivåer, alla åldrar.

En kort beskrivning av våra kurser.

Lyceum Español tar många typer av studenter i sina lägenheter. Olika länder, olika kulturer, olika åldrar och olika nivåer av spanska – detta är verkligen öppet för alla! Vi rekommenderar att testa din nivå i spanska, om du inte vet din. Nedan följer en sammanfattning om vilka vi för närvarande undervisar. Oberoende av dina bättre kunskaper; bör du tillhöra någon av dessa nivåer:

   Det här är den mest speciella typen av studerande , eftersom det kräver en särskild undervisningsmetod. Men detta är också den vanligaste studerande vi har . Om detta är ditt fall så kommer du att vara mycket bekväm med vårt praktiska , användbara och vänliga sätt att lära dig.
   Ibland är det svårt att själv fastställa din „medel nivå.“ På denna nivå har vissa människor bättre kunskaper i verb; andra har kunskaper inom andra områden; så vi rekommenderar att ni berättar era starka sidor på det språk (du kan använda vårt test)
   ] Du kan det Spanska språket på en hög och tillräcklig nivå men vill ändå förbättra det ännu mer. Det tillhör en C1, C2 officiell nivå. Förrutom den här kursen så har vi en “Master Class” för avancerad nivå, som bygger på särskilda områden i spanska, såsom “Juridik”, “Företag”, “Medicin” eller “Förberedelse för DELE examen”.

  Våra spanska kurser kan göras enligt eleverna:

  Våra kurser är också anpassade till egenskaperna hos den studerande. Vi tycker inte att det är samma sak att lära en 60-årig elev som att lära ett 10-årigt barn. Därför anpassar Lyceum Español även kurser för eleverna enligt följande:

    Personer mellan 18 och 50 års ålder anses vara de vanligaste studenterna i vår skola. Många kunder letar efter något mer exklusivt, eftersom de andra spanska skolor är fulla av unga människor . Hursomhelst så har vi också separata special kurser och anpassningar för minderåriga studentgrupper.
   Lyceum Español erbjuder boende och kurser för minderåriga studentgrupper av studenter och deras handledare – Grupper lika med eller större än 4 personer kan välja mellan följande boende: att blandas med andra studenter eller att bo tillsammans i samma hus eller lägenhet. Ett annat alternativ för minderåriga elever är att bo hos en spansk familj medan de bor i La Costa del Sol. För denna anpassning kan vi bara erbjuda totalt privata lektioner.
    Vi har ett specifikt kurspaket för personer över 50+. Det kommer alltid att vara upp till dig som individ, men det här är en av många särskilda kurser som vi kan erbjuda. Hursomhelst  så länge du väljer att vara med oss, kan vi garantera att du kommer att vara glad.

   Och även spanska kurser för specifika områden:

     Vi vill erbjuda dig en av de bästa kurserna här på Lyceum Español; vår specifika kurs för Advokater. Denna kurs är en av våra favoriter eftersom det är en vacker och intressant kurs och ett välkomst fält för våra studenter. Om du studerar juridik; jurist, advokat ,stadsjurist, domare… eller så vill du helt enkelt lära dig spanska inom Juridik området… Vi har en speciell kurs för dig!
     Varje dag intresseras fler människor av att lära sig spanska för ett företags anledning. Spanska, som är ett talat språk i många länder, är ett högt eftertraktat språk i affärer, ekonomi och finans. Det är därför du kanske kunde vara intresserad av att lära sig spanska i Spanien, men speciellt förbättra business branschen. Vi har för dig förberett ett Master Class paket för att komma igång på bästa sätt.
    Om du är en läkare, sjuksköterska, kirurg… eller helt enkelt att du vill lära dig spanska på det specifika området för medicin… så har vi också en särskild Spanska kurs för dig. Likt en annan Master Class kurs har du naturligtvis privatlektioner med en specialist (vilket innebär att en doktor eller en person med en kandidatexamen i medicin kommer att vara din lärare).
     Om du funderar på att skaffa DELE certifikat för att bli lärare i det spanska språket, kan vi hjälpa dig på det sättet! För att få ett Class Master pack så har du intensiva privatlektioner för att klara DELE examen med självförtroende. Vi vet hur vacket det är att undervisa spanska, och vi vill att du gör det samtidigt som du har en bra tid. Kontakta oss för att få mer information om denna specifika kurs!

    Ett annat sätt…

    Speciell, originell och enkel metod för att lära sig spanska:

    • Pragmatiskt och simpel metod.small groups spanish course
    • Din lärare, din vän: han/hon kommer att lära dig hemma. Men dessutom kommer han/hon att vara din guide på helgerna. Ett praktiskt sätt, exklusivt i Spanien!
    • Oroa dig inte för din nivå av spanska. Vi kommer att anpassa din grupp och rumskompisar till dig ( nivå , ålder…).
    • Våra lektioner varar 4 timmar per dag, samt en paus.

    Klasser med små grupper och i samma boende!

    home tutoring is the best way to learn spanish in spainDet är allmänt känt att en klass med alltför många människor inte kommer att gynna dig. Det är därför du kommer att vara i en grupp med högst 3 eller 4 personer. Förutom detta är alla våra boenden fullt möblerade för att få lugn och ro och är den perfekta platsen för dig att i lätthet ta emot föreläsningar; Internet , läromedel och inlärningsområden. Dessutom, om du väljer en masterkurs (advokat, läkare, business…) kommer din lärare att vara en specialist i ämnet – eftersom vi endast erbjuder det bästa för dig. Plugga spanska i Spanien!

    top

    Varför ha

    FÖRELÄSNINGAR på BOENDET?

    Inga ursäkter för att skippa dina lektioner.

    När du har föreläsningar i ditt vardagsrum, är bekvämlighet garanterad: Tänk dig; du vaknar, äter frukost och din lärare knackar på dörren. Du har några trevliga, roliga och praktiska lektioner. Och sedan till stranden, precis framför ditt boende! Plus, att du inte kommer att gå vilse letandes efter din skola…

    Små grupper innebär en större chans att lära sig.

    Du kommer att ha max 2 eller 3 klasskamrater. Och om du får något lägenhets paket, kommer du att ha privatlektioner endast för 1 eller 2 personer. Det betyder att du inte kommer att vara “någon annan” på föreläsningar. Du kommer att vara en viktig del av klassen. Ingen skam, ingen blygsel!

    Utsedda och bekväma utrymmen för föreläsningar i lägenheter.

    Vårt boende anses vara av hög standard och bekvämt. Dessutom är det också fullt möblerat för att få perfekta föreläsningar för att lära sig spanska. Och på bara ett ögonblick, kan du ha en tavla och nödvändiga utrustning / lärresurser redo för din inlärning.

    Det är ett utmärkt sätt att studera spanska och exklusivt i Spanien.

    Sammanfattningsvis erbjuder vi dig privatlektioner i en bekväm stil till ett lägre pris än andra skolor med klasser för 7-8 personer eller till och med mer. Dessutom, om boendet är fullt utrustat för att ha föreläsningar, är det också redo att studera spanska bekvämt och skräddarsytt för dig.