You are here: Home Aktiviteter

Aktiviteter

AKTIVITETER EFTER DINA HEMSTUDIER:

A) Språkutbyte och andra aktiviteter

Förutom de kulturella aktiviteter så gör vi varje vecka ett språkutbyte med spanskt folk. Studenterna har möjlighet att lära sig mycket om sina spanska kunskaper och hur de ska prata på spanska.

B) Kulturella aktiviteter (separat från utflykter)

Med Lyceum Español får du professionell hjälp under ditt spanska språkprogram, men din lärare kommer också att hjälpa dig att lära dig den spanska kulturen, historian och konsten.

Under veckan kommer du varje dag att ha en möjlighet att delta i kulturlektioner. Våra lärare förbereder en annorlunda presentation på ämnen såsom spansk historia, konst, musik, mat, geografi eller filmer… Det är en bra kombination av både studerandet av det spanska språket och lära känna ditt område. Hos oss får du vidga dina vyer och din kunskap.

  • Vad ska jag se över Malaga?321069_194566090682302_367156783_n

Malaga har massor att se på och göra . Lyceum Español vet du var du ska gå och vad du kan se under din vistelse.

Du ska veta att Malaga har ockuperats av ett antal olika kulturer såsom Romarna , vice Gotiska och morerna , något som du märker och som avspeglas i dess monument och historiska arv.

Vi erbjuder varje vecka en speciell aktivitet i hjärtat av staden.

 

  • Nära till Malaga så måste du?

224847_192827657522812_835035139_n Äta färska sardiner vid havet är en av livets enkla men stora nöjen , och stränderna på vardera sidan av Malaga är den perfekta platsen att göra det på.

Picasso och Carmen Thyssen museerna visar Malagas skönhet – det är en mycket spansk och mycket traditionell stad! Den erbjuder några oslagbara aktiviteter.

Malagas centrala marknad går tillbaka till 1500-talet. Trots sin fascinerande historia, är marknaden ett bra ställe att gå för alla typer av lokala produkter. Oliver, oljor, fisk, säsongens frukt och grönsaker som är öppna från måndag till lördag från 08:00 till 14.00.